Upterdam 2020: Svet sa mení a Upterdam tiež

V momentálnej situácii, kedy sme offline svet vymenili za online, je e‑commerce potrebný viac ako kedykoľvek predtým. Mnohí z nás majú plnú hlavu toho, ako ďalej riešiť svoje podnikanie. Upterdam Ti pomôže zorientovať sa vo vodách e‑commerce biznisu. Prinášame Ti pravidelné webináre, konferenciu zameranú na praktické výstupy a v tomto blogu sa dozvieš aj to, kto sa k Upterdamu pridal. Čítaj teda ďalej! :)




V čom bude Upterdam 2020 iný? 

Možno sa Ti zdalo, že sme boli po Upterdame 2019 chvíľu ticho. Boli sme však možno aj v tvojom office. :) Precestovali sme niekoľko tisíc kilometrov naprieč Slovenskom a diskutovali sme s e-commerce špičkami z rôznych oblastí, ale aj so začínajúcimi, malými a strednými e-shopármi. Cítili sme, že e-commerce prostredie na Slovensku potrebuje novú šťavu vo vzdelávaní. Počúvali sme Ťa a tento rok je pre nás kľúčový vo vytvorení priestoru v nasledujúcich témach: 

• Autenticita a relevantnosť tém, ktoré na stage odznejú

Často počúvame o úspechu veľkých firiem, za ktorými stoja investície alebo ktoré sú už v štádiu, kedy disponujú veľkými budgetmi a ich marketingové kampane alebo e-commerce riešenia sú síce inšpiratívne, ale veľmi ďaleko od štádia, v ktorom sa väčšina e-shopov na Slovensku nachádza. Veríme, že sa máme učiť od najlepších. Nezabúdame však ale na témy, ktoré sú bližšie Tvojej situácii – ako budovať brand s obmedzeným rozpočtom alebo ako skúsení e-shopári prekonali svoje prvé míľniky a dosiahli obrat nad 10-20-30-tisíc eur? Jednoducho, chceme byť témami bližšie pri tebe, aby si sa z nich nielen inšpiroval, ale aby si aj prakticky videl, ako vybudovať úspešný e-shop krok po kroku. 

• Praktické prepojenie toho, čo na konferencii budeš počuť 

Často si z konferencií odnášame množstvo informácií a kontaktov. Ako však tieto informácie dostať do praxe? Upterdam 2020 Ti ponúkne praktické workshopy a pri každej téme, o ktorej budeš na pódiu počuť, uvidíš jej praktickú implementáciu do praxe. Čo to znamená? Z konferencie odídeš nabitý praktickými krokmi a už na druhý deň budeš vedieť nové informácie vedieť využiť vo svojom e-shope. 

Upterdam 2020 s ešte vyššou odbornosťou

Pravidlo je, že spolu dokážeme viac. A tak je to aj v biznise. Veríme v synergiu a spájame sa s najlepšími, aby sme aj my posunuli Upterdam na nový level a pomohli Ti aj v momentálnej situácii. Definovali sme kľúčové oblasti pre e-commerce, ktoré budú zastávať špičkové firmy na Slovensku. Kto prevezme ministerstvo technického riešenia e-shopov a procesov alebo ministerstvo expanzie, kreativity a iné – Ti predstavíme už onedlho. ;) 

To, čo Ti však vieme prezradiť už teraz, je, že tieto firmy sú pripravené použiť všetky svoje dlhoročné skúsenosti na trhu a poskytnúť Ti know-how, aby Tvoj e-shop mohol rásť. 

Konferencia Upterdam 2020

Zatiaľ Ti len prezradíme, že konferencia bude. :) Či offline alebo online, ukáže čas. Určite sa však na jeseň 2020 priprav na rast svojho biznisu. Všetky potrebné informácie o konferencii budeme zverejňovať na našom webe alebo na  Facebooku, Instagrame, LinkedIne a v newslettri. Sleduj nás a nezmeškaj dôležité info. 

Webináre & Regionálne meetupy: Upterdam v Tvojej obývačke a v Tvojom meste

Ešte predtým, ako sa z našich spální a obývačiek stali domáce office priestory, pripravovali sme pravidelné regionálne meetupy vo vybraných mestách. Mali Ti priniesť lokálne kontakty a riešenia na aktuálne problémy počas celého roka. Tešíme sa, keď sa k nim budeme môcť vrátiť. Dovtedy Ti ponúkame e-commerce poradenstvo online. 

Záznam z prvého webináru s Michalom Králom (Pricemania) a Jakubom Jarabicom (Blueweb): “Aktuálne zmeny v e-commerce: Kto na trhu víťazí a čo robiť pre momentálny úspech?” si môžete pozrieť na YouTube. Druhý webinár: “Expanzia e-shopu na nové trhy: Prečo môže byť expanzia riešením na krízu" sa uskutoční 27. 5. o 10:00 a prezradí Ti ako sa zmenil európsky trh počas korona krízy. Filip Minár z Expandeco Ti ponúkne praktické informácie, kde sa oplatí expandovať a prečo, s akým tovarom a kam. Expanzia Ti môže pomôcť znova naštartovať tvoj e-biznis a pridať k domácemu zisku aj ten zo zahraničia. Sleduj udalosť na našom Facebooku a nezmeškáš to. Webináre sú ZADARMO.  

Veríme, že tento rok budeš môcť napriek momentálnej situácii rásť a nájdeš nový refresh vo svojom podnikaní.  My Ti v tom chceme pomôcť, tak ostaň s nami a sleduj, čo sa bude diať. :) 

P.S.: Ďakujeme všetkým, ktorí si na nás pri prieskume trhu počas niekoľkých mesiacov našli čas a ponúkli nám pohľad do ich každodenného e-commerce sveta, aby sme mohli tento rok priniesť čo najrelevantnejší obsah a témy, ktoré e-commerce na Slovensku naozaj potrebuje počuť. Tešíme sa na to, čo nás tento rok čaká!