Expandeco: Ministerstvo expanzie e-shopov

Vo svete plnom nových možností je škoda nevyužiť dopyt v zahraničí. Expanzia patrí medzi investície, ktoré dokážu niekoľkonásobne zvýšiť ziskovosť e‑shopov. Ak si myslíte, že je expanzia vhodná iba pre veľkých hráčov, mýlite sa. Pridať k svojmu domácemu zisku aj ten zo zahraničia môžu aj malí a strední e‑shopári. Stačí sa len pozrieť za hranice a objavíte množstvo iných trhov s vyšším rastovým potenciálom – pomôcť vám k tomu môže aj Expandeco.


3 odporúčania od Expandeco pre e-shopy v momentálnej situácii:

  • Rozložte riziko podnikania a hľadajte ďalšie možné zdroje príjmu pre váš biznis. Expandujte. 
  • Vyhodnocujte, monitorujte a čo najviac zefektívňujte svoje interné procesy. Rozmeňte si všetko na drobné a spravte si podrobnú analýzu všetkých výdavkov a nákladov na jednotlivé procesy a služby. 
  • Vzdelávajte sa. Investujte svoj voľný čas do vzdelávania sa a získavania ďalších informácií. Sledujte dianie na e-commerce scéne a aktuálne trendy v podnikaní.

Čo Expandeco prináša do projektu Upterdam? 

Skúsenosti a know-how. Radi sa podelíme o všetky skúsenosti, ktoré sme za tie roky nadobudli. Odhalíme celé know-how expanzie e-shopu a špecifiká jednotlivých krajín. 

V čom je Expandeco najlepšie na trhu a v čom ich služby pomáhajú e-shopom?  

Dokážeme e-shopom pomôcť hlavne s expanziou, ale aj s ďalším rastom. Ponúkame komplexné riešenie pod jednou strechou, čo si uvedomuje stále viac našich klientov, ktorí nám dôverujú aj v službách, ktoré nie sú úplne spojené len s expanziou. Od konkurencie sa teda odlišujeme hlavne komplexnosťou a škálovateľnosťou služieb, ktoré využívajú ako malé, tak aj veľké e-shopy. 

Na záver 1 FUN FACT z Ministerstva expanzie e-shopov:

Taká zaujímavosť z našej strany. V roku 2020 sme v priemere vybavili pre klientov cca 35 000 komunikácií (telefonátov, emailov) za mesiac. Predpoklad je, že do konca roka sa tento počet zdvojnásobí.