Effectix: Ministerstvo digitálneho marketingu

Zákaznícke správanie sa mení a online je kráľ. Vaši zákazníci robia svoje rozhodnutia na internete a vy pri tom musíte byť. Komunikujte s vašimi zákazníkmi tak, aby ste im v každej fáze ich nákupného rozhodnutia dali informácie, ktoré prinášajú hodnotu. Oslovujte nových zákazníkov, starajte sa o tých súčasných a budete mať úspech.


3 odporúčania od Effectixu pre e-shopy v momentálnej situácii:

Ponúkajte hodnotu

Robte veci poriadne, robte všetko tak, ako sa má. Vytvárajte jedinečný obsah, budujte svoju značku. Samotný názov značky nič neznamená, ak jeho význam nenaplníte obsahom. Ponúkajte hodnotu, budujte kvalitu, buďte zodpovedný. To sú piliere, na ktorých môžete dlhodobo stavať váš biznis.

Robte účinný marketing

Buďte v marketingu efektívny. Základom je kvalitný web alebo e-shop, ktorý je prehľadný a graficky zaujímavý. Nákupná cesta je priechodná a ľahko sa na nej dajú splniť ciele, slúži pre vyhľadávače. Takto  pre vašich zákazníkov docielite jedinečné texty.

Ak viete, kto je vaša cieľová skupina a aké je jej nákupné správanie, tak s ňou komunikujte obsah, čo potrebuje vedieť – vo fázach, v ktorých sa nachádza. Nestačí ponúkať len produkty a služby, v dnešnej konkurencii musíte mať jasnú tonalitu a vizualitu, aby ste boli odlíšiteľný a zapamätateľný.

Merajte a vyhodnocujte

Vaša stratégia marketingu musí vychádzať nielen z dojmov, ale hlavne z dát, ktoré viete získať: čo budete komunikovať, komu a kde. Na základe informácií  sa dajú účinne rozbiehať jednotlivé online kanály. Testujte, skúšajte, vyhodnocujte a celý proces opakujte stále dookola.

Online marketing je perfektný v tom, že viete skoro všetko merať. Viete získať úžasné dáta o trendoch, konkurencii aj o správaní používateľov internetu. Dáta vám vedia pomôcť robiť efektívny a kvalitný marketing. Dokážu vám napovedať, aká kreatíva viac zabrala, čo funguje konkurencii. Viete lepšie pracovať na plnení cieľov.

Čo Effectix prináša do projektu Upterdam?

Desať rokov skúseností s online marketingom, zanietených odborníkov, ktorí robia to, čo milujú.

V čom je Effectix najlepší na trhu a v čom ich služby pomáhajú e-shopom?

Firmám prinášame v online lepší výkon, silnejšiu značku a možnosť expanzie na zahraničné trhy. Sme špička v tvorbe online stratégií a komunikačných ideí, zastrešujeme komplet online kampane pre firmy.

Začíname podrobnými analýzami z pohľadu UX a SEO, vytvárame kampane na mieru, optimalizujeme weby pre vyhľadávače,  spravujeme kampane v Google Ads a nakupujeme online médiá. Zastrešujeme komplet správu sociálnych sietí ako z pohľadu obsahu, tak aj výkonu. Riešime emailing a aj tvorbu videí. Firmám radíme a pomáhame.

Na záver jeden FUN FACT z Ministerstva online marketingu:

Na každom evente – či v už Bratislave, alebo v Prahe – ak na nás narazíte, radi vás ponúkneme našim špeciálnym fialovým drinkom. Zastavte sa.